Professionele video’s op maat die voor jouw bedrijf werken

Laat je bedrijf zien

Laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt, hoe het achter de schermen verloopt en wat je aanbiedt aan je klanten. Vertel het verhaal van jouw bedrijf op een unieke manier. Wij leveren een creatief script dat up-to-date is, waardoor de  video-investering langdurig relevant blijft.

Bereik je doelgroep

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm de juiste elementen bevat die zijn afgestemd op jouw doelgroep. Samen bekijken we wat de doelgroep aanspreekt en hoe we dit kunnen vertalen naar beeld. Wij weten wat er speelt met de huidige video trends.

Bouw een professioneel merk

Build a brand not a business. Laat je doelgroep zien waar je voor staat en waar je bedrijf toe in staat is. Met een professionele bedrijfsvideo wordt je bedrijf serieus genomen en straalt het professionaliteit uit. Op deze manier onderscheid je jezelf van je concurrenten.

We werken voor grote en kleine bedrijven.

Samen vinden we
jouw verhaal

We beginnen met een kennismaking om de identiteit en communicatiebehoeften van het bedrijf te begrijpen. Daarna presenteren we een vrijblijvend voorstel. Bij akkoord schrijven we een creatief script en bereiden we alles voor om de productie te starten met ons creatieve team.

Wat je krijgt:
  • Concept & script
  • Creatieve specialisten
  • Onze formule

We draaien jouw video
geheel op maat

We filmen volgens het script met het gekozen creatieve team. Onze professionele productie op maat wordt ondersteund door de beste creatieve talenten, die het concept tot leven brengen voor jouw bedrijf.

Wat je krijgt:
  • De beste kwaliteit bij jouw behoeften
  • Professioneel creatief team
  • Een maatwerk productie

We monteren de beelden tot een succesvolle video

In deze fase monteren we zorgvuldig alle beelden, integreren animaties, geluid en kleurbewerking om je video een professionele uitstraling te geven. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij een eigentijdse bedrijfsvideo opleveren die je langdurig kan gebruiken.

Wat je krijgt:
  • Montage
  • Animaties
  • Muziek & Geluid
  • Kleurbewerking

★★★★★

“Nog nooit zo veel reacties gehad op een LinkedIn post. Duizenden views en overladen met positieve reacties. Olivier is mijn go-to video man en ook raad ik al mijn klanten aan om bij hem een bedrijfsvideo te laten maken. Hij komt met echt creatieve concepten en formats waardoor het niet wéér zo’n cliché video wordt. Aanrader!”

Jasper Plender
Boldest

★★★★★

“Vanaf het begin tot het einde verliep mijn samenwerking met The Arc top! Dankzij duidelijke communicatie konden we snel van concept tot planning komen. De shoot was, zoals verwacht, op tijd klaar; daarnaast was het oplossingsgerichte denken erg fijn. De edit was, zoals beloofd, op tijd af en kon na mijn feedback snel online. Als je iemand zoekt die snel schakelt en resultaat levert, dan is Olivier je man!”

Bo Tiedink
Tap Tap

Hoeveel kost een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo wordt bij ons volledig afgestemd op de wensen van de klant. Op die manier bepalen wij wat er nodig is om het de professionele uitstraling te geven die wij noodzakelijk achten. Daarom starten wij het traject met een kennismakingsgesprek, waarbij we vervolgens een passend voorstel opstellen.

Hoe lang moet een bedrijfsvideo zijn?

In de tijd waarin we leven moet de aandacht snel gegrepen worden. De meeste kijkers haken al binnen de eerste 5 tot 10 seconden af. Dit is iets wat wij ons goed realiseren. Daarom zoeken wij altijd naar een vorm die vanaf het eerste moment de aandacht van de kijker grijpt. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en spelen daarop in.

Waarom moet ik voor een agency kiezen?

The Arc is een bedrijf dat houdt van creëren. Vanuit onze passie vinden we het geweldig om veel verschillende benaderingen te verkennen wat betreft productie. Variatie vinden we essentieel. Op deze manier zien we het als een uitdaging om diverse sectoren te verkennen en onze aanpak hierop toe te passen. We geloven namelijk dat iedereen recht heeft op een kwalitatief hoogstaande professionele bedrijfsvideo.

Doen jullie meer dan alleen bedrijfsvideo?

Wij produceren allerlei soorten video’s, van evenementen en merk activaties tot aan testimonials. Doordat wij al 10 jaar actief zijn in de markt, hebben we al veel diverse videoproducties gerealiseerd. Hierdoor beschikken we over ervaring met verschillende soorten video’s

Hoe lang duurt het produceren van een bedrijfsfilm?

Dit hangt uiteraard af van de omvang van het project, maar gemiddeld duurt een productie tussen de 7 en 12 werkdagen om van begin tot eind af te ronden. Dit kan uiteraard ook meer of minder zijn, maar we stellen dit volledig op maat in voor elk project.

Wij hebben zelf een opzet, kunnen jullie hiermee aan de slag?

Natuurlijk! Als bedrijf ken je jouw of jullie bedrijf als geen ander, vandaar dat zelfs een basisopzet zeer gewenst is. Laat ons jouw opzet in onze formule gieten, zodat het die professionele uitstraling krijgt die het nodig heeft.